Ga naar agenda Ga naar de fotogalerie Ga naar alle uitslagen
Yeah, ik wordt lid Ga naar de crossertjes Ga naar onze nieuwspag Ons circuit
 

 

Welkom op de site van MC Volgas

 

LET OP!! A.S. ZATERDAG IS DE BAAN GESLOTEN I.V.M. KONINGSDAG

 

De eerst volgende wedstrijd bij MC Volgas is op 3 mei 2014
 

Dit is de 3e clubwedstrijd die meeteld voor het clubkampioenschap, iedereen is van harte welkom leden en niet leden, de niet leden rijden dan alleen voor de dag prijzen en niet voor het clubkampioenschap. Aan de start zullen verschijnen de 50cc, 65 kleine en grote wielen, 85 kleine en grote wielen, recreanten, dames, veteranen 55+, MX2B 4Takt en MX2B 2Takt, MX1B, MX2A en de MX1A. Deze laatste twee klasses zijn startbewijshouders. Het terrein van MC Volgas zal om zeven uur open zijn.  Inschrijven kan vanaf half negen tot half tien en om negen uur zullen we van start gaan met de trainingen.

 

VLAGGEN

Bij onze club-wedstrijd(en) zullen vlaggenisten worden aangewezen De vlaggenisten worden per groep aangewezen nadat de inschrijving gesloten is. Hiervoor wordt per groep een lijst gemaakt. Deze lijsten komen op het mededelingen bord te hangen met als eerste de MX2B die de eerste sessie gaan vlaggen. Van iedereen wordt verwacht dat ze op het juiste moment bij hun post aanwezig zijn om hun vlagbeurt te vervullen. En nee, die sessie dat je moet vlaggen, hoef je niet te rijden. Dus ga op tijd naar het bord bij de Jury wagen kijken wanneer je aan de beurt bent. Als je aangewezen bent en niet op tijd op je post verschijnt, volgt er een gepaste sanctie. Wanneer je om wat voor redenen ook je beurt wilt ruilen, moet je dit op tijd doorgeven in de Jury wagen, met vermelding van wie je beurt waarneemt.    

Verder kan een wedstrijd alleen gereden worden door de hulp van vrijwilligers waarvan we er veel te weinig hebben? de vrijwilligers die er wel zijn krijgen regelmatig een grote mond of lelijke woorden naar hun hoofd geslingerd dit is geen goede zaak LET ER OP !!!!!!!!!!

 

ZONDER VRIJWILLIGERS GEEN WEDSTRIJD !

Mochten er nog mensen zijn die willen helpen meld je dan aan jullie zijn hard nodig ?

 

MC Volgas heeft de volgende vacatures :


 

Bij MC Volgas zijn we op zoek naar enthousiaste mensen, die ons team willen komen versterken ! We zijn op zoek naar o.a. een 2e secretaris en starter en daarnaast naar mensen die willen helpen bij wedstrijddagen en/of organisatie evenementen. Voorts zoeken we ook dringend iemand die het transpondersysteem wil begeleiden.

 

Ben je geinteresseerd in 1 van bovenstaande functies, bel of mail dan met onze voorzitter Jan Mazier !

 

Voorzitter: Jan Mazier, Ermelo, 0341-84 34 12,
e-mail: voorzitter@mcvolgas.nl