Ga naar agenda Ga naar de fotogalerie Ga naar alle uitslagen
Yeah, ik wordt lid Ga naar de crossertjes Ga naar onze nieuwspag Ons circuit
 

 

Welkom op de site van MC Volgas

 

De eerst volgende wedstrijd bij MC Volgas is op 11 oktober 2014


Dit is de 8e en tevens laatste clubcross die meeteld voor het clubkampioenschap 2014, iedereen is van harte welkom leden en niet leden, de niet leden rijden alleen voor de dagprijzen, aan de start zullen verschijnen 50cc, 65 kleine en grote wielen, 85 kleine en grote wielen, recreanten, dames, veteranen 40 en 55 plus, MX2B 4Takt en MX2B 2Takt, MX1B, MX2A en de MX1A. Deze laatste twee klasses zijn startbewijshouders. Het terein van MC Volgas zal om 7:00 uur open zijn. Inschrijven kan vanaf 8:00 uur en om 9:00 uur zullen we van start gaan met de trainingen met aansluitend de wedstrijd.

 

VLAGGEN
Bij onze club-wedstrijd(en) zullen vlaggenisten worden aangewezen De vlaggenisten worden per groep aangewezen nadat de inschrijving gesloten is. Hiervoor wordt per groep een lijst gemaakt. Deze lijsten komen op het mededelingen bord te hangen met als eerste de MX2B die de eerste sessie gaan vlaggen. Van iedereen wordt verwacht dat ze op het juiste moment bij hun post aanwezig zijn om hun vlagbeurt te vervullen. En nee, die sessie dat je moet vlaggen, hoef je niet te rijden. Dus ga op tijd naar het bord bij de Jury wagen kijken wanneer je aan de beurt bent. Als je aangewezen bent en niet op tijd op je post verschijnt, volgt er een gepaste sanctie. Wanneer je om wat voor redenen ook je beurt wilt ruilen, moet je dit op tijd doorgeven in de Jury wagen, met vermelding van wie je beurt waarneemt.    

 

Verder kan een wedstrijd alleen gereden worden door de hulp van vrijwilligers waarvan we er veel te weinig hebben? de vrijwilligers die er wel zijn krijgen regelmatig een grote mond of lelijke woorden naar hun hoofd geslingerd dit is geen goede zaak LET ER OP !!!!!!!!!!

 

ZONDER VRIJWILLIGERS GEEN WEDSTRIJD !


Mochten er nog mensen zijn die willen helpen meld je dan aan jullie zijn hard nodig ?
 

MC Volgas heeft de volgende vacatures : 

Bij MC Volgas zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar sponsor- en sportcommissie leden. Tevens is er plaats voor mensen die op wedstrijddagen willen helpen b.v. als starter of als begeleider van het transpondersysteem.

 

Ben je geinteresseerd in 1 van bovenstaande functies, bel of mail dan met onze voorzitter Jan Mazier !

 

Voorzitter: Jan Mazier, Ermelo, 0341-84 34 12,
e-mail: voorzitter@mcvolgas.nl